Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 14 Oktober 2011

Caca Marba

Huh...bersawang dah ni..ish..banyak habuk dah hah...aaachummmmm...sob..sob..kan dah berhingus hidung tu..sapa suruh lama sangat tak 'kemas' kat dalam blog ni..hmm..maklum lah..sibuk..sejak menjalani kehidupan sebagai isteri orang ni..he..he...sibuk ker...ha ah..sibuk lah sangat..yang betul..angin kemalasan dah melanda..lebih setahun tak menjenguk dan mengemas kat dalam ni..jadi..mulai hari ini..aku berazam untuk sentiasa mengemaskini blog tersayang ku ini ye..Untuk permulaan..aku nak cerita pasal kejadian hari ini..hmmm..ada sorang pakcik kat office aku ni..bukan bangsa kita lah...cannot mention his race here...very dangerous wooo...nanti tak pasal2 aku dituduh pembawa kepada rusuhan kaum kat Nogori ni pulak...no..no..no...ok sambung..pakcik ni ada masalah psikatri yang ringan..kira tak lah gila yang tahap mengamuk pastu keluar pistol tembak orang tepat kat muka..pastu tembak kepala sendiri dengan harapan mati katak tak payah kena tahan polis disiksa pelbagai kat dalam penjara ke lokap sana..ahh..dah merapik lah ni..pak cik ni jugak kaki botol...bukan kaki collect botol terbuang pastu pergi jual kat kedai apek tau..kalu kaki botol tu..ok lah jugak..adalah hasil..ni kaki todi..arak tu..yang murah tu..ah..dah arak apa kira murah mahal lak kan?dah namanya memabukkan..eeeeuuuuu....asal petang pakcik tu keluar dari office pergi kedai mana ntah..pekena lah todi tu barang secawan ke ... sebotol dua ke..pastu dia naik office dengan badan yang berbau..masam hapak..macam nak muntah depan muka dia dek bau arak yang busuk itu..lepas tu matanya merah menyala..kepala tergeleng-geleng..jalan terhuyung hayang gitu..takut tau..itu dia punya pasallah kan..nak jalan kepala kat bawah kaki kat atas pun kan..apa aku peduli..tapi yang geram..dah mabuk macam tu..yang kau pergi kencing kat singki dapur tu kenapa?????kau tau tak tempat kau kencing tu tempat apa?kau dah mabuk sangat ke sampai singki kau ingat mangkuk tandas...memang lah orang mabuk tak boleh fikir dengan waras..dah lah singki tu tempat kami ni membasuh segala pinggan mangkuk..ambil air bagai kat sana..yang pergi kencing kat situ kenapa?tau tak itu namanya PENGOTOR!!!!!!!!!...uwekkkkk..dah la masa kau kencing kat situ..sorang kakak kat office ni nampak..depan mata dia lagi..kau boleh tak mengaku ye...ingat nak percaya cakap kau pakcik oiiii...macam tu kau nak sambung lagi kerja sampai 60 tahun?umur 60 jangan kau kencing tengah jalan tempat orang lalu lalang sudah ler...sahih kau kena hantar wad psiktri terus duduk kat sana happilly ever after..Sekian...Gerammmmmmm...

3 ulasan:

Tempat Sembunyi Lipas Kering berkata...

satu entry setahun yo???next entry tahun dopan plak ek??hehe

sambalgesekanaknogori berkata...

biasa la.org bz.heh.

AHP@Pie@Mohamad bin Wahid berkata...

Hehehe....elok jge sesekali update bila bkelapangn. Blog pun terapi minda dan bole bwk pahala jika dkongsi dgn betul.
P/s-
Ingatkn kat pahang je org pnggil sambal gesek. Kat n9 pun ada rupa2nya. Baru tau. .