Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 6 Februari 2009

Kursus Release Tension Jabatan

rku

Halluuuu....lamanyer tak mencoret kat dalam blog ni. Maklum lah, sibuk memanjang. Bukan tak on internet...tapi keinginan untuk menulis tu tak ada. Malas memanjang. Oh ye...baru-baru ni jabatan aku mengadakan kursus budaya korporat. Memang syiok giler wa cakap lu.Masa tu lah berkumpul satu jabatan. Kalau tak sebelum ni asyik kerja kerja and kerja. Dalam kursus tu macam-macam program jabatan handle untuk kitorang.Dari sukan pada acara makan-makan, kira puas hati lah....tu yang gambar pun ceria jer kecuali gambar tengah tutup telinga tu.Actually aku ni sensitif dengan sukan atau apa aje yang melibatkan acara belon ni.Masa tutup telinga tu, acara kepit belon sedang berlangsung.Aku pun dengan bangganya mengeluarkan diri aku dari acara itu dan cukup sekadar menjadi tukang sorak yang tak berapa nak menyorak coz sibuk menutup telinga takut belon meletop!heh...aku pun tak tau lah kenapa aku pantang dengar bunyi letupan meskipun letupan nya .....hala..hala..hala...sikit secoit je.Tapi tang acara lain, aku masuk tau.Termasuklah tarik tali.Lawak ah...bukan tarik tali,tali tarik aku....kesimpulannya memang best!

2 ulasan:

Fauzan Ibrahim berkata...

release tension...moga lepas ini lebih produktif

sambalgesekanaknogori berkata...

ya betul.Bekerja lah kito sekuek nyo..