Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 3 November 2008

Kali pertama..........

seronoknye.....perasaan ada blog sendiri ni.Heh....sebelum ni, asyik baca blog orang lain. Seronok gak....macam-macam kisah kita boleh tahu kan? Aku ni, kalau nak ikutkan, tak lah suka sangat baca blog ni. Memula lah kan....tapi, orang kata, tak kenal maka tak cinta.....blog yang pertama aku baca dan buat aku teruja nak ada blog sendiri ialah...jeng...jeng..jeng..pemenangnya ialah....'tinatheseducer' ala, yang tajuk dia 'gat dam' tu...seronok tul baca blog dia...kelakar tau. Now....terjebak lah aku ke dalam arena bloger ni..tapi baru nak bertatih lah....ni terkial-kial lagi wat catatan hah....tapi tak apa kan, mana ada baby lahir-lahir terus berlari kan?kalu ada, aku rasa maunye dah pengsan si tukang sambut....heh...k lah, ni catatan pengenalan jer...nak test dulu. By the way, gambar ni masa aku gi beraya kat umah x housemate masa dia duduk kat kota warisan dulu. Skang dia dah dok kat putrajaya. Kerja gomen gak,macam aku....kami dua-dua bekas Customer Services Agent kat K.L.I.A. yang kekal skang keja kat sana kawan aku yang dok belah kanan tu hah....walhal dulu, dia lah orang yang nak berhenti beria....aku bagai nak rak nasihat kat dia jangan berhenti...last-last aku yang chow dulu...heh...good luck my best friend aida. For Lela....panjang umur kita jumpa lagi k.

3 ulasan:

HANA bUdaK cEkElAt berkata...

selamat datang ke dunia bloggers
;p ;p

sop berkata...

ya.. selamat ber blog.. memang seronok baca blog tapi lagi seronok kalau ader blog sendiri kan..

sambalgesekanaknogori berkata...

t.q hana n sop...apa apa pun 'saya ni budak baru belajar'...